Spring naar inhoud


Foto
- - - - -

Hm1/hm2?


  • Log in om te reageren
10 reacties op dit onderwerp

#1 parve

parve

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 310 berichten

Geplaatst 27 april 2012 - 18:08

hoi

Ik ben een tijd gestopt geweest met poker voor dat ik gestopt was
had ik HM1. Deze start wel op maar krijg de hud niet meer werkend.
Nu zag ik dat er een HM2 is uitgebracht, is dit de reden dat HM1 niet
meer werkt? Moet ik nu HM2 kopen of kan ik gewoon nog effe met HM1
werken.

alvast bedankt

groet parve

#2 omedick

omedick

    Nederpoker Moderator

  • Moderators
  • 1904 berichten

Geplaatst 27 april 2012 - 18:17

Je kan HM1 gewoon gebruiken.

Heb je de laatste versie gedownload? dat is 1.12.09
[21:00:45] coeckie: OF ik run effectief als een pedofiel in plopsaland op corporate teambuildingdag

#3 parve

parve

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 310 berichten

Geplaatst 27 april 2012 - 18:46

ok thx ga effe checken!

#4 parve

parve

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 310 berichten

Geplaatst 27 april 2012 - 19:08

Ok heb ik gedaan alles doet het behalve import niet
ik zie geen hud verschijnen en volgens mij heb ik alle
instellingen goed staan

weet iemand wat ik nu moet doen?

#5 mauritss

mauritss

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 780 berichten

Geplaatst 27 april 2012 - 20:25

Mmm ja lastig, kan heel veel zijn. :(

Vaak is het slim even te kijken op welke site je speelt en dan te googlen naar je hud probleem inclusief de naam van die site. Vervolgens doorloop je dan alle stappen die je op zo'n site vindt.

Verder kan je kijken of hm de tafels wel vindt en de handel wel importeert. Komen de handen wel in HM na het spelen? En via table manager kan je de tafel zoeken via table finder (pop up die je krijgt wanneer je auto import start). En als laatste check je import folders en waar de handen worden opgeslagen van de site.

Hoop dat je er uit komt!

#6 Patvs

Patvs

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 300 berichten

Geplaatst 27 april 2012 - 23:55

Update: HM1: http://www.holdemman...20thApril-1.exe

#7 parve

parve

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 310 berichten

Geplaatst 02 mei 2012 - 15:33

ik heb nu alles geprobeerd wat ik kan vinden maar het is me nog steeds niet
gelukt om HM1 te laten importeren. Op het forum van HM kan ik bijna alleen nog
maar dingen vinden over HM2. Hoe kan ik dit nou oplossen is er ergens waar ik
hulp kan krijgen om dit te fixen? Ik moet wel zeggen dat het al een tijd geleden
is dat ik windows heb geupdate kan dit misschien het probleem zijn?

alvast bedankt


groet parve

#8 BR50Kab

BR50Kab

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 3641 berichten

Geplaatst 02 mei 2012 - 16:12

welke versie windows heb je? bij Vista of hoger UAC uitgeschakeld en de executables van HM admin rechten gegeven?

staat bij import de auto folder naar de plek waar de handhistories worden opgeslagen? staat import ook aan als je speelt? verschijnen er handen in de database, bijvoorbeeld onder sessies?

#9 parve

parve

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 310 berichten

Geplaatst 02 mei 2012 - 18:13

nee dit is nog een oude laptop van me met XP er op
er verschijnen verder geen handen in HM en ik kan zo ver
als ik kan zien ook geen fouten ontdekken de opslag van de
handen.

wat betreft die import ik zie niet meer die groene streepjes in
dat balkje verschijnen. Vandaar dat ik ook denk dat die niets
importeerd.

ga nog voor de zekerheid een keer na lopen kijken of ik iets kan
vinden. Moet trouwens dat livetracking van handen aan staan?

Btw als het echt niet lukt koop ik wel HM2 voor mijn PC maar
vind het een beetje genaaid dat je dan weer moet betalen.

alvast bedankt groetjes

parve

#10 Patvs

Patvs

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 300 berichten

Geplaatst 03 mei 2012 - 22:33

Which Firewall, and Anti-Virus are you using?

Update XP naar SP3.
Run nog een manual Windows Update en install ALLE updates, ook .net framework updates.

Please update to the latest beta - http://www.holdemman...0_30Apr2012.exe



Edit: er is nog gewoon een apart HM1 forum (en subforums) op de HoldemManager website)

#11 parve

parve

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 310 berichten

Geplaatst 05 mei 2012 - 21:05

heb windows geupdate en holdem manager, toen deed hij het nog steeds niet
dus daar lag het waarschijnlijk niet aan. Effe door gaan zoeken in het import
gedeelte en zag dat de files werden geimporteert in een subfolder i.p.v. in de
folder die er voor toegewezen was. Heb dit veranderd en HM is nu bezig om
1283 files te importeren dus denk dat het wel gefixed is. Hopen dat straks mij
HUD het doet.

IIG bedank luitjes...

gr parve




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers